bugün

sevdiği entry'ler

mauro icardi

yarası olanları fena gocunduran topçu. 37'lik eyt'li dzeko'nun icardi'den daha etkili olduğunu düşünen kişinin futbol bilgisinde ciddi sıkıntı vardır ya da fanatik olduğu için normal karşılamak lazım böyle tipleri.

Benim en çok güldüğüm şey icardi'nin gollerini niteliksiz, Dzeko'nun gollerini daha kritik görmeleri. Hahah vallahi fanatizm ancak bir insanı bu kadar kör edebilir.

Şu an süper lig puan durumunda konyaspor, pendikspor ve istanbulspor ligin dibinde. ilk haftalarda da samsun ve gaziantep de oralardaydı. Dzeko'nun 16 golünden 11-12 tanesi ligin dibindeki bu takımlara atıldı. Üstelik büyük çoğunluğunda boş kaleye yuvarladı, 1 tane bile jeneriklik golü yok. Bunun attığı golleri Serdar dursun da atardı.

Fenerbahçe ligde 15-16-17-18.sırada bulunan takımlara karşı boğucu bir oyun oynuyor kalede hayatında süper lig maçı görmemiş genç kaleciye hattrick yaptı diye dzeko övüyorlar.

icardi 50 maçta 40 gol attı. Hatta öncesi 46 maçta 38 gibi bir periyod yakaladı. Süper lig tarihinde 30 gole en yakın süreçte ulaşan futbolculardan biri oldu. Galatasaray formasıyla 1.5 sezonda 10 gol atarak en çok derbi golü atan oyuncu oldu.

Dzeko dede haftaiçi konferans maçlarında yatıp dinlenirken molde, manchester ve bayern maçlarında da gol attı. Trnava Fatihi Dzeko ile kıyas bile kabul etmez.

Fenerbahçe 2-3 trabzonspor
Adana demirspor 0-0 fenerbahçe
Nördsjelland 6-1 fenerbahçe
Fenerbahçe 0-0 Galatasaray

Pendik Fatihi Dzeko bu kritik maçlarda neredeydi? 4'te 0 çekti. 18 yaşındaki Konya kalecisine 3 attı diye mi adam oldu şimdi. Çıksın bir tane büyük maç kazandırsın. O zaman icardi ile Kıyaslarsınız. Biz icardi'min geçen sezonunu da biliriz, bu sezon sakat oynadığını da. Biz adamı seviyoruz size dert oluyor. Yarası olan gocunuyor.

0 0 7

Yakışıklılık ve adamlık ayrı kavramlar.
Yakışıklılığa gidene saygı duyarim.

Ama dostluk adamlık başka konu.

Oyşşş..

Evet.

0 0 7

Yakisikli olsaydin seni de severlerdi true.
Neyse guzel kizlar fav.

masaüstü bilgisayar vs dizüstü bilgisayar

pilot çok yönlülüğü sever her seçimin bir dezavantajı olduğunu bilir. o yüzden karma cihazlar kullanır.
laptopların sessizliğini, masaüstlerinin hayvani, işyapma rahatlığını birleştirdim.
3 monitör bağladığım 7 çekirdekli bi laptopum var. 8 senelik falan.
sıfır gibi nazsız çalışır.
10 tane baba programı açar, gram ısınmaz.
şu an yenisini alsam aynı özellikleri vallahi 50 bin tale ye alabiliyorum.
bi pc ye de 50 bin verecek adam değilim.
gururum kırılır.

mauro icardi

inter'de attığı 100 gol

https://www.youtube.com/watch?v=Or_HG_8pdh0

0 0 7

sevdiğim bir dostumdur. sürekli bana "la gibson bu embesillerle ne uğraşıyorsun uzun uzun yazıyorsun değmez bunlara git sokaktaki kediye köpeğe kuşa anlat anlama ihtimalleri bunlardan daha yüksektir emin ol" der sağ olsun. dün bu kaşık düşmanı ekmek kafalılardan bir tanesine sağlı sollu vurdu gördüm ses etmedim. çok güzel tokatlıyordu dedim şimdi araya girip ahengini bozmayayım hızını almış rahmetli kemal sunalın esen eseri tokatlaması gibi tokatlıyordu.

demek ki neymiş ? bu kesmeleri tokatlamak zaman zaman zevk veriyormuş demi sevgili dostum * karşında böyle toprak solucanı gibi kımıl kımıl ediyorlar ama söyleyebilecek bir şeyleri yok. söyleyebilecekleri bir şeyleri olsa bile cümle kurabilecek kadar zekaları yok. ama kıvranmaları, kıvırmaları, böyle anında 4-5 kişi toplaşıp sopayı yiyeni kurtarmaya çalışmaları ama sonra yardıma gelenler dahil hepsinin tokatlanıp moderatör abilerine entryleri sildirmek için yalvarmaya koşmaları falan eylenceli demi. bak tüm entryler ( magicoventonun entryleri de dahil ) gammazlanmış muhtemelen abilerine telefondan ulaşmaya da çalışıyorlardır "gene itin götüne sokulduk ağbi kurtar bizi" diye..

la loba nickli yazara abayı yakmak

Ikidir bana aba yakılıyor ama ben göremiyorum biri yazabilir mi tesekkürler.

0 0 7

Severiz abiyi. Çizgisinden ayrılmayan olgun bir duruşu vardır. Kaç senedir buradayım öyle kolay kolay polemiği uzatmaz. Janti Takım elbise reyiz.

0 0 7

--spoiler--

ankaradayım şu an yakınım da 4-5 saate gelirim en geç iftarı beraber yaparız. hadi bekliyorum.

--spoiler--

sen ankaradayım dedin ya şimdi bu fırıldak edirnedeyim falan demeye başlar boşuna yorma kendini. eleman karagümrük stadının oradan giresuna ışınlandı 1 saatte amk *

kurtlar vadisi 1 97 bölüm

Tüm bölümleri bulabilirsiniz. Belki yarın bir gün birinizin işine yarar.

https://groups.google.com...asr_isaadet/c/r7nMhKG0GlA

devlet bahçeli nin beşiktaş üyeliğinden ayrılması

beşiktaşlı taraftarlar için, takımlarıyla bir kez daha gurur duyma sebebi olan durum.

mlssaasslm

James Bond'un Uludağ sözlük şubesini sözlüğün meydanında linç ettirmeye çalışan ama gelin görün ki her şeyi eline yüzüne bulaştıran, planları ters tepen, ister istemez "melisasilem" adlı yazarı çağrıştıran aşırı derecede Erdoğan sevdalısı bir yazardır efendim. Kim bilir kim, evet.

frank lucasın sıkı bir cuape seçmeni olması

cehape seçmeni olmasından ziyade "seçmen" olabilmesi başlı başına bir olaydır. ben olsam böyle tiplere oy atma hakkı vermem açık ve net..

007 dostum ısrarla g.t edip durmuş ama karşısında anlayabilecek zekada birisi yok. aslında benimle beraber bu sözlükte bunu en iyi bilen kişidir ama belli ki duvardan duvara vurası gelmiş * bu tipler cidden odundan farksız. odunu alırsın atölyede yontarsın gene bir şekle girer ama bu ve buna benzeyen 3-5 kişi var onları hangi atölyeye sokarsan sok yontulmazlar. yazdıklarına bak sürekli "70 senedir iktidar olamayan cehape" der ama gelir burada 1970 lerden ( 2022 den 70 i çıkartarak basit bir matematik işlemi yapabilecek kadar zekası yok ) fotoğraflar paylaşıp "bakın cehape dönemi böyleydi işte" der. kendisi hayatı boyunca tüp kuyruğuna girmemiştir ama gelir burada sanki tüm çocukluğu kuyruklarda geçmiş gibi ajitasyon yapar.

velhasılı kime oy verdiğini sktr et oy verme hakkı bile tanınmamalı böylelerine. düşünsene koskoca ülkenin kaderi ile bunlar oynuyorlar yazık günah..

0 0 7 nin kafasını tutup ağaca sürtmek

007 ye çatmak, temsili:

https://twitter.com/i/status/1575050162212589568

türklerin kendini gömme içgüdüsü

üstteki gibi akp liler yüzünden iyice arşa çıkmıştır. konu ne amk adam gelmiş cehape falan diyor hala. ulan cehape kaç sene iktidarda kalmış adamlar en son 1950 de iktidar oldu. 1950 ile 2022 arasında tüm iktidar sizin kafadaki sağ çakma muhafazakarlarda idi. chp iktidar iken okullarda kağıt yoktu hala deri üzerine yazılıp çoğaltılıyordu kitaplar * elemanın hastası olduğu adamın tüm oğulları tüm kızları abd de avrupada okullarda okumuş. onlarda mı cehape li yoksa ?

bu boş kafaları geçelim ben size bir fıkra ile anlatayım durumu. adamın birisi cehenneme düşmüş başlamış gezmeye. devasa kazanlar varmış içlerinde insanlar kaynıyor böyle çığlık çığlığa. her kazanın başında da 1 tane zebani varmış kazandan kaçan olmasın diye bekliyor. 1 tane kazanın başında kimse yok adam merak etmiş sormuş "bu kazanın başında neden kimse yok" diye. şeytan açıklamış ; o türklerin kazanı. birisi tam kaçacak duruma gelince aşağıdakiler onu geri çekiyorlar o yüzden başında kimseye gerek yok demiş. yani bizde başarılı olanı çekememe durumu hat safhada. herkes kendi içinde kendisini başarısız ve ezik görüyor ama dışarıya karşı konuşmaya gelince herkes holding ceosu olabilecek potansiyelde. içinde kendini bir şey olarak göremeyen adam ağzından ne dökülürse dökülsün başarılı olamaz zaten.